Møller Bil konferansen 2017

Er vi som bor og lever i Asker og Bærum egentlig klar over hvordan (bil-)livet i bygdene våre kommer til å se ut om 1, 5, eller 10 år? Blir det nesten bare el-biler igjen? Blir det renere luft? Kommer hele borettslaget til å spleise på én bil? Hva får vi igjen for bensin- og dieselbiler når vi skal kvitte oss med dem? Og hva med næringslivet i Asker og Bærum? Er lokale bedrifter forberedt på de enorme endringene som tvinger seg frem som følge av ny teknologi innen mobilitet?

Svar på disse spørsmålene, og på mange, mange flere, får du hvis du legger turen innom Møller Bil Konferansen 2017. Møller Bil Asker og Bærum er så opptatt av mobilitet og miljø, at de har satt av en hel dag til temaet. Møller Bil har også fått noen av de aller fremste ekspertene i Norge til å gi oss et innblikk i problematikken.

Tid: 25. april 2017 kl. 10.00 – 15.00
Sted: Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2

Les mer om konferansen og påmelding


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.