FutureBuilt2017: Neste stopp 2050

Kan vi bygge oss ut av klimakrisen? Det er hovedspørsmålet vi stiller oss på FutureBuilt-konferansen i år. Og svaret er ja. Som sannhetsvitner har vi hentet inn både internasjonale foredragsholdere og lokale eksperter og entusiaster med visjoner og løsninger i lomma. Årets konferanse går over to dager – 8. juni er det plenumskonferanse i Bærum Kulturhus, og 9. juni kan du velge mellom Rullende seminar med besøk til fire ferske FutureBuilt-prosjekter eller halvdags-seminaret Nullutslippsbyen – case Fornebu. Early Bird-pris til 19. april.

 

Her en noen smakebiter fra programmet

  • Superblocks Barcelona. Tidligere Deputy Mayor i Barcelona, Antoni Vives forteller om prosjektet som skal om-programmere gatebruken i byen og bidra til 20 prosent mindre biltrafikk.
  • Sirkulærøkonomi i praksis. Nederlandske Thomas Rau viser oss de fremste bygde eksemplene på sirkulærøkonomi i praksis.
  • Reinventer Paris! Fra Paris skal vi høre om Ecoquartiers og en storstilt byutviklingskonkurranse som gir helt nye retninger til framtidens Paris.
  • Vi kårer vinnerne og viser vinnerprosjektene i konkurransene om compact-living boliger og sykkelhoteller
  • Arne Olsson, direktør for Folkhem Wood, viser oss 18 urbane boligprosjekter i tre han ønsker å bygge umiddelbart.
  • Bli med på tur! På rullende seminar lærer du prosjektene å kjenne ved selvsyn og får møte arkitektene, rådgiverne og byggherrene bak ungdomsboligene i Ulsholtveien 31, Brynseng skole, Holmen svømmehall og Kistefossdammen barnehage.
  • Nullutslippsbyen – case Fornebu, hvor vi viser hvordan forslaget fra Bærums klimapanel om et utslippsfritt Fornebu i løpet av de neste 10 årene kan omsettes til harde fakta på bakken.

 

Konferansen gjennomføres i samarbeid med Grønn Byggallianse og Smart City Bærum.

Program og påmelding på www.futurebuilt.no

 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.