Sykle til jobben-aksjonen 2017

Bærum kommune og næringslivet utfordrer deg til å gå, sykle eller løpe på arbeidsveien. Bærum kommune betaler deltakeravgift for alle som bor eller jobber i Bærum*. Meld deg på på sykletiljobben.no, registrer aktivitet der, på Endomondo eller Strava, og vær med i trekningen av flotte premier.

Gjennom et fokus på hverdagsaktivitet og et poengsystem som skaper motivasjon hos de aller fleste, har Bedriftsidretten skapt en konkurranse som bidrar til varige aktivitetsvaner.

Konkurransen tar i hovedsak utgangspunkt i sykling og annen aktiv transport til jobb, men all aktivitet og trening teller. Du kan melde deg på som del av en bedrift, et lag eller som enkeltperson. Gjennom aksjonsperioden trekkes det ut mange flotte premier til både lag og enkeltdeltakere. Premiene levers gjennom Bedriftsidretten og Bærum kommune.

For mer informasjon og påmelding:  www.sykletiljobben.no

*Innbyggere som bor andre kommuner men jobber i Bærum,  registrerer postnummeret til arbeidsplassen i registreringsskjemaet for gratis deltakelse

program - bilde


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.