Futurebuilt2018 – vi som driver endring…

Framtiden er urban, klimanøytral og sirkulær. Men mest av alt; den er hva vi gjør den til. Til årets FutureBuilt-konferanse kommer et stjernelag av foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid.

Her er smakebiter fra programmet
· Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef og byens bureaucratic rock star, har et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.
· Philippe Crist er en fabelaktig flink mobilitetsekspert ved OECDs internasjonale transportforum, som viser oss hvordan den kommende mobilitets-revolusjonen vil snu opp ned på byen slik vi kjenner den.
· Menno Rubbens fra Cepezed brøyter løype inn i Nederlands sirkulære framtid og både designer og investerer i demonterbare bygg av gjenbruksmaterialer.
· Dimitri Zenghelis er superøkonom fra London School of Economics, rådgiver for Londons ordfører med mål om at London blir en world-class sustainable city og kommer til Oslo for å fortelle oss hvordan byene kan ta ledelsen i klimakampen.
· Pecha Kucha – 12 utfordrende miniforedrag hvor du kan få høre om alt fra klimatiltakene du ikke ser – i bakken under Munchmuseet til ombrukskatedralen i Nydalen.

Velkommen!

Praktisk informasjon
Sted: Asker kulturhus
Tid: 7. juni 2018

Her kan du se programmet og melde deg på.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.